Slavonija rutinski razbila Jakšić: ¨To je realan odnos snaga¨

Detalj s utakmice Jakšić - Slavonija
(FOTO: Josip Marković)

20.05.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 5195

U prvom finalnom susretu Županijskog nogometnog kupa igrači Slavonije iz Požege otpuhali su svaki tračak sumnje u to tko će osvojiti pehar. Nakon glatke pobjede u Jakšiću protiv istoimenog prvaka 2. Županijske lige, s rezultatom 1:7, Požežani mogu mirno pričekati za dva tjedna uzvrat na svom terenu.

Za Slavoniju su po dva gola zabili Matej Ivanović i Aleksandar Darmopil, a po jedan Josip Neruda, Josip Martinović i Ivan Jakešević dok je jedini pogodak za Jakšić postigao Tihomir Filipović.

- Rezultat pokazuje realan i normalan odnos snaga. Prvo poluvrijeme je završilo rezultatom 0:2, tada smo se još relativno dobro držali, a onda smo izgubili snagu jer se nismo dovoljno pripremali. Nastojat ćemo se bolje pripremiti za uzvrat da odigramo korektnije - rekao nam je Dino Gurdon, trener Jakšića.


- Mi smo i prije utakmice bili favoriti i rutinski smo to odradili. Čestitam domaćinu na lijepoj igri i primanju, čekamo sad uzvratnu utakmicu da zasluženo uzmemo taj pehar - rekao nam je Marijan Bakula, trener Slavonije.


Uzvratni susret igra se za dva tjedna na stadionu Slavonije u Požegi.

FOTO Pogledajte galeriju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI