Luka i Andrija osvojili drugo mjesto s reprezentacijom Slavonije

Luka Mršić i Andrija Čorić s predsjednikom kluba i trenerima
(FOTO: ŠNK Slavonija/Facebook)

20.05.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 6379

Dva igrača iz ekipe mlađih pionira ŠNK Slavonije izabrana su na selektivnim programima Hrvatskog nogometnog saveza u selekciju regije Slavonije i Baranje. Vezni igrač Luka Mršić i vratar Andrija Čorić koje u Slavoniji trenira profesor Vjekoslav Čerti sudjelovali su prošlog vikenda u Svetom Martinu na Muri, na trodnevnom završnom državnom turniru za dječake rođene 2002. godine, gdje su su predstavljali regiju Slavonije i Baranje s kojom su osvojili drugo mjesto.

Luka i Andrija su već sudjelovali u nekoliko selekcija i kampova na nivou regije. 30. travnja u Ivankovu nastupili za selekciju Požeško-slavonske županije na turniru četiri slavonske županije u sklopu Nogometnog središta Osijek. Na turniru u Svetom Martinu u Muri su od 14. do 17. svibnja sudjelovali NS Split, NS Osijek, NS Sjever, NS Rijeka i NS Zagreb. Na turniru je igrao svatko sa svakim. Pobjedu je odnijela momčad NS Zagreb s 12 bodova, dok su ih drugoplasirani mali Slavonci osvojili sedam bodova pobjedama protiv NS Split (0:1) i NS Sjever (2:0), porazom od NS Zagreb (1:2) i neriješenim rezultatom s NS Rijeka (2:2).

- Dečki redovito treniraju, to je rezultat njihovog rada. Mi smo manja sredina i klub i nije baš običaj da svake godine damo nekog u selekciju, pogotovo ne dva dečka. Na primjer prošle godine u listopadu je član selekcie bio samoAndrija Čorić, naš golman. To je uspjeh za naš klub - pohvalio je Luku i Andriju njihov trener Vjekoslav Čerti.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI