Provaljeno u 7 kuća i trgovina te jednu školu: Ukraden novac, alat i laptop

Provala
(FOTO: ilustracija)

19.05.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 6199

Policijska uprava požeško-slavonska zabilježila je jučer čak 5 teških krađa provaljivanjem i jedan pokušaj provale.

Tijekom proteklog vikenda nepoznati je počinitelj provalio u prostorije škole na Trgu bana Josipa Jelačića u Velikoj. Iz škole je ukradeno prijenosno računalo.

U Ulici Eugena Podubskog u Pleternici tijekom vikenda je provaljeno u kuću u vlasništvu jedne pleterničke udruge i tom je prilikom ukraden električni alat.


U Ulici kralja Zvonimira, također u Pleternici, tijekom prošlog je vikenda provaljeno u trgovinu u vlasništvu 51-godišnjaka. Ukraden je novac iz blagajne, a potom je provaljeno i u aparat za kavu u vlasništvu poduzeća iz Nove Gradiške, iz kojega je također ukraden novac.


Nepoznati je počinitelj provalio u dvije vikendice u vlasništvu 64-godišnjaka i 74-godišnjaka u mjestu Radovanci pored Velike. Ukradeni su razni predmeti.

Tijekom noći na ponedjeljak nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u trgovinu u Ulici Eugena Podubskog u Pleternici, koja je u vlasništvu trgovačkog društva iz Požege.

U Kusonju kod Pakraca, u Domobranskoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 61-godišnjakinje. U kući nitko ne stanuje, a provala se mogla dogoditi od sredine ožujka do jučer. Iz kuće su ukradeni razni predmeti.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima i protiv njih slijede kaznene prijave, doznajemo iz policijskog izvješća.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI