Radovi na cestama od Poljane do Donje Obriježi završit će za 2 tjedna

Župan Alojz Tomašević obišao je radove na pakračkom i lipičkom području
(FOTO: PSzupanija.hr)

14.05.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 4324

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević je jučer obišao radove na rekonstrukciji cesta na području Pakraca i Lipika. S ravnateljem ŽUC-a Mijom Jozakom te gradonačelnicima Pakraca i Lipika Davorom Huškom i Vinkom Kasanom obišao je prvo radove na rekonstrukciji kolnika na dionici lokalne ceste 41011 od Kapetanovog Polja preko Ploština do Donje Obriježi (ŽC 4097) u dužini od 1.000 metara te radove na presvlačenju kolnika županijske ceste ŽC 3168 na dionici od Poljane do Antunovca, u dužini 2.000 metara.

- Danas će biti završeni radovi na cesti za Antunovac. Dionica Ploštine - Kapetanovo Polje će biti gotova za desetak dana. A dva kilometra od Donje Obriježi do Tornja ćemo početi raditi u ponedjeljak. Računamo da ćemo do četvrtka završiti asfaltiranje, onda je ostalo napraviti neke sitnice na rubnicima. Sve bi trebalo biti gotovo za otprilike dva tjedna. Ostalo je standardno održavanje koje se radi svake godine poput košnje linija i znakova - izjavio nam je Mijo Jozak, ravnatelj Županijske uprave za ceste.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI