Jakšić se vraća u 1. ligu: ¨Bit ćemo među prvih pet-šest na ljestvici¨

13.05.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 5019

Nogometaši Jakšića osigurali su dva kola prije kraja prvenstva naslov prvaka 2. Županijske nogometne lige i plasman u 1. ligu. Prošlog vikenda svladali su Dobrovac s 2:1, a njihov konkurent za naslov prvaka, Omladinac iz Čaglina izgubio je od Sulkovaca s čak 5:1.

Sada je sigurno, Jakšićani se nakon dvije godine vraćaju u najjači županijski rang.

- Kada smo ispali u drugu ligu, prve je godine bilo jako teško jer dosta igrača je napustilo klub. Angažirali smo maksimalno vlastite snage, juniore, kako bismo napravili što bolji rezultat. Ove je sezone bilo lakše jer je to već postala dobra i uigrana ekipa. U prvih 5 kola u ovoj sezoni izgubili smo 7 bodova. U drugom dijelu sezone to smo sve uspjeli nadoknaditi - rekao nam je Dino Gurdon, trener Nogometnog kluba Jakšić.


Gurdon vjeruje da će njegova momčad sljedeće sezone visoko kotirati na ljestvici 1. ŽNL.


- Igrali smo već s klubovima iz tog ranga, poznamo ih dobro i vjerujem da ćemo biti među prvih pet-šest na ljestvici. Nećemo znatno pojačavati ekipu, to su sve domaći dečki i stat će na okupu, možda ćemo dovesti jednoga ili dvojicu novih - dodaje trener Gurdon.

Uz već osvojeni naslov prvaka 2. ŽNL, Jakšiću se smiješi jedan još veći naslov, a to je onaj županijskog kupa. Podsjetimo, nedavnom pobjedom nad Hajdukom u Pakracu Jakšićani su se plasirali u finale kupa gdje će se sastati sa Slavonijom iz Požege. Prva utakmica igra se sljedeće srijede, 20. svibnja u Jakšiću, a uzvrat je 3. lipnja u Požegi.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI