Sajam cvijeća oduševio i goste i izlagače: ¨Ovo je kao u bajci¨

10.05.2015. | Martina Pleše
Pregleda: 11631

Osamdesetak izlagača sudjelovalo je na ovogodišnjem Sajmu cvijeća u parku kod Jelkinog brijega u Lipiku. Kao i svake godine, posjećenost je bila odlična, a sajam su organizirali Grad Lipik i gradska Turistička zajednica. Gosti su došli iz svih različitih dijelova kontinentalne Hrvatske, od Zagreba do Osijeka.

Posjetiteljima je na raspolaganju bila zaista zavidna ponuda cvijeća, ukrasnog bilja, rukotvorina... Park je bio ukrašen cvjetnim instalacijama koje su posjetitelje ostavljale bez daha. Grof i grofica Janković ponovno su prošetali Lipikom. Ponudu je upotpunio glazbeni program na kojem su nastupila dva benda, tamburaški sastav "Lipa" te pop-rock bend "Arkana Unplugged". Djecu su najviše razveselili klaun Pucko te lunapark. Cijeli je događaj obogaćen ugostiteljskom ponudom hrane i pića.




- Mislim da je prekrasno. Svake godine posjećujem Sajam. Ove godine sam primijetila da je došlo zaista jako puno ljudi, čak više nego lani. Oduševljena sam ponudom i samom organizacijom. Došla sam da se opustim - rekla je Alenka Radman iz Lipika.




- Sve je prekrasno. Nisam ovo očekivala. Ja sam inače veliki ljubitelj cvijeća. Uživam u njegovu mirisu te sam došla ovdje kako bih kupila cvijeće i uživala u ovoj bogatoj ponudi. Cijene su zaista prihvatljive i mislim da svatko može naći nešto za sebe, za mene je Sajam cvijeća bajka - komentirala nam je Sunčića Grdić iz Pakraca.



- Sajam je zaista odlično organiziran. Izlagača je jako puno, a ovoliku posjećenost nisam očekivala. Moram napomenuti da sam oduševljena i ugostiteljskom ponudom i odabirom glazbe. Tako posjetitelji mogu uživati i u tamburicama te u pop-rock glazbi. Smatram da je to pun pogodak. Svatko može naći nešto za sebe. Tematika Sajma je genijalna i sve je prekrasno uređeno - kazala nam je Klaudija Pinatarić iz Lipika.



- Oduševljeni smo organizacijom. Ljudi kupuju zaista dosta cvijeća. Interesantno mi je što nas dosta ispituju o cvijeću. Svi su veoma ljubazni i zasigurno ćemo doći i sljedeće godine - rekla je Anita Jurić, vlasnica OPG-a iz Kutine.

FOTO Pogledajte galeriju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI