Parobek završio u bolnici, Jakšićani i bez njega spremni: ¨Dečki su željni borbe¨

07.05.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 19774

"Išli smo u Pakrac svjesni da je Hajduk ekipa koja igra u višem rangu, oni svakog vikenda igraju utakmice koje su drukčijeg tempa, velika je to razlika. Međutim, moji su igrači željni borbe. Jakšić je sad dobra ekipa, ima i onih koji su prošli školu nogometa Slavonije. Nismo očekivali baš da ćemo pobijediti, ali smo se došli boriti", komentirao nam je Dino Gurdon, trener Nogometnog kluba Jakšić, jučerašnju pobjedu u polufinalu Županijskog kupa nad hrvatskim četvrtoligašem NK Hajduk Pakrac.

Podsjetimo, Jakšićani su u Pakracu priredili pravo iznenađenje pobijedivši Hajduk rezultatom 2:3. Golove za Jakšić postigli su Pelan, Kovačević i Subotić, a oba pogotka za domaćine dao je Šugić. Susret je obilježio i jedan nemili događaj kada je u duelu na centru ozlijeđen najbolji strijelac gostujuće momčadi Željko Parobek.

- Bio je to totalno bespotrebni start jednog domaćeg igrača Parobeku s leđa. Mislim da ga udarac po nozi nije toliko ozlijedio, koban je bio pad. Nezgodno je iskrenuo nogu i puknuo mu je zglob. Čuo sam se danas s njim, on je još uvijek u pakračkoj bolnici. Operiran je, ima šarafe u nozi. Još dugo će morati mirovati. Najvjerojatnije nećemo na njega moći računati u prvom dijelu sljedeće sezone - rekao nam je Gurdon.


NK Jakšić se natječe u 2. ŽNL i ove se godine planira vratiti u 1. županijsku ligu. Imaju još tri kola do kraja prvenstva i za teoretsko osvajanje naslova prvaka nedostaju im još tri boda.


- Vjerujem da ćemo osvojiti naslov i plasirati se u 1. ligu. Naša ekipa ne zaslužuje igrati u ovom rangu, to se vidjelo jučer. U cijelom smo prvenstvu dosad izgubili samo tri utakmice. Kad uđemo u 1. ligu, vjerujem da će Jakšić biti u gornjem dijelu tablice - dodaje trener.

Očekuju ih dvije finalne utakmice Županijskog kupa u kojima se sastaju s požeškom Slavonijom. Iako ohrabreni nakon pobjede protiv Hajduka, Jakšićani nemaju prevelika očekivanja od finala.

- Slavonija je definitivno favorit. Da se igra samo jedna utakmica, svašta bi se moglo dogoditi, ali u dvije utakmice će vjerojatno oni ukupno biti pobjednici. Međutim, mi smo i dalje željni borbe i igre, dat ćemo sve od sebe da ih pobijedimo - najavljuje Dino Gurdon.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI