Odlična izvedba, slab odaziv: ¨Cilj nam je stambena zajednica za osobe s autizmom¨

Predstava Nepozvani gosti u Pakracu
(FOTO: Martina Pleše)

07.05.2015. | Martina Pleše
Pregleda: 5826

Amaterska družina "Kugla" iz Nove Gradiške izvela je sinoć predstavu "Nepozvani gosti" pakračkoj publici u Hrvatskom domu "Dr. Franjo Tuđman". Prihod od ulaznica je bio namijenjen za pomoć Udruzi osoba s autizmom iz Nove Gradiške.

- Grad Nova gradiška dodijelio je prostor u kojem se planira urediti kabinet za senzornu integraciju. U udruzi rade defektolog i dvije odgajateljice. Svake godine školski program pohađa od 5 do 10 djece. Djeca su iz Nove Gradiške, Novske, Pakraca i Lipika. Krajnji cilj udruge je napraviti stambenu zajednicu za odrasle oboljele od autizma. Sav prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe. Moram napomenuti da smo izuzetno sretni što smo imali priliku ugostiti ovako dobre glumce - saznali smo od Goranke Bojčić Romić, organizatorice navedenog događaja i majke osmogodišnjeg Nikole koji pohađa školski program u spomenutoj novogradiškoj udruzi.







U predstavi su nastupili Milan Vidošić, Sanja Kovarbašić-Ferković, Mihaela Stažić, Dražen Levis te Marija Funes, a pod redateljskom palicom Milana Vidošića i u glazbenom aranžmanu za koji je bila zadužena Dunja Vidošić.



- Glumim 20 godina. Na ovu akciju smo se odlučili iz više razloga. Članovi amaterske glumačke sekcije KPD "Sloga" su prije nekoliko tjedana gostovali kod nas. Odlučili smo uzvratiti gostovanje te na taj način dati svoj doprinos udruzi za autizam. Drago nam je što se publici svidjela predstava i veoma smo zadovoljni dočekom. Žao mi je samo što posjećenost nije bila veća. Nadam se da ćemo opet imati priliku gostovati - ispričao nam je Milan Vidošić.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI