U tri prometne nesreće troje ozlijeđenih; dvije izazvali traktoristi

Prevrnut traktor
(FOTO: MUP)

06.05.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 5407

Policijska uprava požeško-slavonska je tijekom jučerašnjeg dana zabilježila tri prometne nesreće u kojima su ukupno tri osobe ozlijeđene.

Prvo se dogodio sudar traktora i osobnog automobila oko 8,30 sati u Ulici baruna Trenka u Brestovcu. 51-godišnji vozač traktora marke IMT, požeških registarskih oznaka, kojemu je bila pridodana ručno izrađena neregistrirana prikolica, nepropisno je skretao ulijevo. U istom je trenutku njega nepropisnom brzinom pretjecao 55-godišnji vozač Golfa, također požeške registracije. Došlo je do sudara u kojemu je vozač Golfa lakše ozlijeđen, a protiv obojice slijede prekršajne prijave.

Oko podneva je u Alilovcima pokraj Kaptola došlo do još jednog sudara traktora i osobnog automobila. Uslijed nepropisnog skretanja ulijevo 74-godišnjeg vozača neregistriranog traktora s pridodanim poljoprivrednim priključkom, u njega je udario osobni automobil Audi, požeških registarskih oznaka, kojim je upravljala 31-godišnjakinja koja je tom prilikom lakše ozlijeđena. Protiv vozača traktora slijedi prekršajna prijava.


Navečer je u Sokolovoj ulici u Požegi 67-godišnji biciklist pod utjecajem alkohola (1,72 promila) izgubio nadzor i pao na cestu. Protiv 67-godišnjaka, koji je lakše tjelesno ozlijeđen, slijedi prekršajna prijava, doznajemo iz policijskog izvješća.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI