U koritu Orljave u Vidovcima pronađena ručna bomba, a na tavanu kuće streljivo

Bomba M-75
(FOTO: ilustracija)

30.04.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 2325

Prilikom čišćenja korita rijeke Orljave u pijesku je u Ulici Vilima Korajca u Vidovcima pokraj Požege pronađena ručna bomba M-75 koju su policijski službenici izuzeli i bit će naknadno uništena.

36-godišnjak je jučer u Požegi prilikom čišćenja tavana obiteljske kuće pronašao veću količinu streljiva koje je dragovoljno predao policiji.

- Pozivamo građane da se odazovu akciji "Manje oružja – manje tragedija" te ukoliko imaju automatsko vatreno oružje, vatreno oružje skriveno u drugim predmetima, vojne projektile s eksplozivnim punjenjem, eksplozivno oružje i njegove dijelove, streljivo s probojnim, eksplozivnim ili zapaljivim zrnima, vojno i drugo zabranjeno oružje da ga dobrovoljno predaju i tako svoj dom učine sigurnijim - poručuje Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske.


Sve potrebne informacije o dobrovoljnoj predaji i legalizaciji oružja možete dobiti putem besplatnog telefona 0800-8892 i na telefon 192.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI