Novi predsjednik je Marijan Crnjac: ¨Moramo mogućnosti mladih podići na višu razinu¨

Marijan Crnjac
(FOTO: Lidija Galić)

29.04.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 12530

Marijan Crnjac predsjednik je Savjeta mladih Grada Požege. Izabran je danas jednoglasno na konstituirajućoj sjednici, a za njegovog je zamjenika izabran Dalibor Vranić.

Osim Crnjca za predsjednika se kandidirao i Danijel Majer. On je, međutim, svoj kandidaturu danas povukao uz obrazloženje da je član političke stranke te da ima dosta drugih aktivnosti.







- Nisam član ni jedne političke stranke, predsjednik sam i osnivač Požeške udruge mladih aktivista (PUMA) koja u zadnjih dvije godine ima itekako dobre rezultate u gradu i društveni se život mladih poboljšao. Mladi su počeli disati i neke su se stvari promijenile nabolje. Osim s udrugom želim podići mogućnosti mladih u Požegi na još veću razinu i smatram da kao savjetodavno tijelo Grada Požege možemo još bolje surađivati s Gradom – rekao je Marijan Crnjac.

Dalibor Vranić, potpredsjednik Savjeta mladih, dvije godine živi u Austriji. Za sebe kaže da je jedan od onih koji voli svoj grad i ubrzo se za stalno namjerava vratiti u Požegu.





Jedan od prvih poteza Savjeta mladih bit će organizacija Norijade, zajedničkog okupljanja maturanata.

- Ove godine ćemo napraviti nešto skromnije, uz DJ-a jer od Norijade nas dijeli samo desetak dana i imamo skroman ukupni budžet od pet tisuća kuna – rekao je Crnjac.

Uspjeh u radu novoizabranim članovima Savjeta mladih zaželio je gradonačelnik Vedran Neferović izražavajući nadu da će ovaj saziv biti aktivniji od prošlog.

Savjet mladih o svojim će aktivnostima izvještavati putem Facebooka, a sastajat će se najmanje jednom u tri mjeseca.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI