Mladi požeški atletičari ostvarili solidan nastup i zapažene rezultate

Mladi požeški atletičari na mitingu u Osijeku
(FOTO: AK Požega)

29.04.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 3497

Najmlađi požeški atletičari su uspješno započeli proljetni dio sezone. Prošle subote su u Osijeku nastupili na Mitingu otvorenja sezone i otvorenju Proljetne lige. Najbolji rezultat među predstavnicom Atletskog kluba Požega je ostvario Robert Kovačević koji je uskoku u dalj osvojio ukupno drugo mjesto s rezultatom 5,49 metara dok je Mihael Kovačević bio ukupno treći s preskočenih 5,27 metara. Mihael je ujedno bio i osmi na sto metara s rezultatom 12,33 sekunde.

- Mario Šipek je na 600 metara jako lijepo istrčao i to prvi u grupi. Erik Jakovljević, najmlađi u kategoriji Cicibana bio je prvi u grupi na 200 metara, ukupno treći među 30 djece. Karlo Perić je trčao 400 metara i bio je osmi od 30. To je dobar rezultat. Roko Puljašić je u toj disciplini bio 14. U gužvi na startu su se malo naguravali pa je pao, ali je ustao i snašao se dobro. Najviše bih izdvojio drugo mjesto u skoku u dalj jer su tu zajedno bili seniori, juniori i kadeti te Mihaelov rezultat na 100 metara. Plasman nije nešto, ali vrijeme je solidno jer su male razlike u pitanju. On to može bolje i bit će to ispod 12 sekundi do lipnja. Uglavnom su svi u sredini i prema vrhu poretka. Ostvarili su solidan nastup i zapažene rezultate - pohvalio je mlade atletičare Damir Ludvig, predsjednik AK Požega.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI