Pijan vozio neregistriran i neispravan traktor bez vozačke dozvole

policija
(FOTO: Lidija Galić)

29.04.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 5217

Policija je u utorak zabilježila dvije prometne nesreće i dva ugrožavanja javnog prometa u našoj županiji.

Oko 10 sati u Mlinskoj ulici u Pleternici 36-godišnjak je upravljao traktorom marke IMT pod vidnim utjecajem alkohola i prije stjecanja prava na upravljanje vozilom. Traktor je neregistriran, tehnički neispravan i neosiguran. 36-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Navečer oko 20,30 sati u Zagrebačkoj ulici u Požegi u prometu je zaustavljen 61-godišnji vozač teretnog vozila marke Citroen, slavonskobrodskih registarskih oznaka, kojemu je utvrđeno 1,12 promila alkohola u organizmu. Također je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i slijedi mu prekršajna prijava.


Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se oko 15 sati između Gaja i Antunovca na lipičkom području, gdje su se sudarili osobni automobil i traktor s poljoprivrednim priključkom, i oko 19 sati u Sokolovoj ulici u Vidovcima pokraj Požege, između dva osobna automobila, doznajemo iz policijskog izvješća.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI