Metalci osramotili Pakračane: ¨Moglo je biti i gore¨

NK Hajduk Pakrac - NK Mladost Cernik
(FOTO: Mario Barać)

25.04.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 5054

Nogometni klub "Hajduk" iz Pakraca izgleda da prolazi kroz krizu. Nakon sjajnog jesenskog dijela sezone, Pakračani su nanizali nekoliko poraza u nastavku prvenstva, a danas je kriza kulminirala protiv Metalca u Osijeku gdje su Pakračani poraženi s čak 7:1. Osječani su poveli već u 3. minuti, a nakon 17 minuta igre bilo je 4:0.

Do izjave trenera Slavka Vuića ne možemo doći jer nam se jednostavno ne javlja na telefon još od početka proljetnog dijela prvenstva, ali na klupskoj Facebook stranici piše: "Domaćin od prve do posljednje minute dominatan na terenu, bolji u apsolutno svim segmentima igre, i imamo za prvo reći da je rezultat utakmice realan, a mogao je biti i s većom razlikom u korist domaćina, no zahvaljujući nekoliko dobrih intervencija S. Komljenovića u drugom poluvremenu, Pakračani se kući vraćaju sa "samo" 7 pogodaka u mreži. Očito je da u igri Hajduka u posljednje vrijeme mnogo toga ne štima, nadamo se izlasku iz krize već u sljedećem kolu u Cerniku."

Prošlog je vikenda Hajduk na domaćem terenu svladao ekipu Jadrana iz Gunje rezultatom 2:1. Do ovog vikenda Hajduk je još držao visoko 5. mjesto na ljestvici Regionalne međužupanijske nogometne lige Istok (4. HNL).



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI