Gradonačelnica izgubila strpljenje: ¨Radovi se moraju ubrzati!¨

Radovi na cesti u Pleternici
(FOTO: Anđelko Banović)

21.04.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 8877

Radovi u pleterničkim ulicama Matije Gupca i Eugena Podubskog još nisu pri kraju pa su ceste i dalje zatvorene za sav promet kao i državna cesta prema Slavonskom Brodu, do naselja Frkljevci, a iz Centra 112 najavljuju da će tako biti do sredine lipnja.

Pleternička gradonačelnica Antonija Jozić već je izgubila strpljenje pa je sazvala hitni sastanak koordinacije, na kojem su sudjelovali predstavnici Hrvatskih cesta, izvođača, nadzorni inženjer te predstavnici tvrtki Montcogim-plinara i Tekija.

- Zauzeli smo stav da se prvi sloj asfalta u Ulici Matije Gupca izvede u narednih 15 do 20 dana te cesta pusti za promet, makar i jednim kolničkim trakom, a da sutra započnu radovi na izgradnji mosta u Ulici Eugena Podubskog na koje se čekalo zbog izrade projekta izmještanja instalacija. Također, moraju se ubrzati svi radovi na dionici državne ceste D-38 - napisala je Antonija Jozić na svom Facebook profilu.


- Dragi moji sugrađani, zahvaljujem vam se na strpljenju. Svjesna sam cijele situacije i radi vas se maksimalno uključujemo u rješavanje svih problema na terenu. Želimo da se radovi izvedu stručno, kvalitetno i u najkraćem mogućem roku uvažavajući sve okolnosti. Ovo je jedna od većih investicija na području našeg grada vezano za cestovnu infrastrukturu (vrijednost: 25 mil. kn) i vjerujem da ćete biti zadovoljni odrađenim poslom. Na jesen ćemo u vaše ulice zasaditi i novo drveće kao što to činimo na području cijelog grada - dodaje gradonačelnica.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI