Skuzin pomeo konkurenciju na Papuku: ¨Ova sezona bi mi mogla biti najbolja dosad¨

Matej Skuzin
(FOTO: M. Skuzin/Facebook)

21.04.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 5432

U drugoj utrci sezone Slavonske brdske biciklističke lige - Giant na Papuku prvo mjesto između 67 biciklista je osvojio Matej Skuzin (BK Luks Racing Team Požega) koji je oko 16 kilometara kilometara dugu stazu prešao za 51 minutu i 10 sekundi, skoro minutu ispred drugoplasiranog Filima Štimca (BBK Požega) i trećeplasiranog Gorana Đermanovića (BK Summit Banja Luka).

Utrka se vozila od zgrade Parka prirode Papuk u Velikoj do vojne baze na Papuku.

- Bilo je dobro, konkurencija je bila solidna. Bilo je dečki iz Bosne i standardnih vozača Slavonske lige iz Pakraca, Osijeka , Virovitice i Slatine. U utrku sam ušao rezervirano i držao sam neki svoj lakši tempo. Izračunao sam da mi je dovoljno samo malo pojačati tempo zadnjih šest-sedam kilometara. To sam i napravio, odvojio se od ostalih i tako nastavio do kraja. To pokazuje da je sve što sam radio preko zime bilo relativno dobro. Samo da se neke stvari poklope, nadam se da će sve biti puno bolje nego proteklih sezona. Osim Slavonske lige fokusiramo se in C utrke za svjetske bodove, idući tjedan idemo u Vodice na C1 utrku. Ići ćemo i na malo jače utrke u Hrvatskoj i izvan nje - izjavio nam je nakon utrke Matej Skuzin.


Od domaćih brdskih biciklista još su se istaknuli Marko Ljevar i Saša Jeftinić (BK Titan Pakrac) koji su stigli četvrti i šesti na cilj te Goran Pavić (BBK Požega) koji je stigao ukupno osmi. Skuzin i Štimac su osvojili prvo i drugo mjesto, a Jeftinić četvrto u najjačoj elite kategoriji. Ljevar je bio prvi u "veteran A", a Pavić u "veteran B" kategoriji. U kategoriji junior je drugo mjesto osvojio Zvonko Pedić (BK Luks R. T.). Među kadetima od domaćih natjecatelja se najbolje plasirao njegov klupski kolega Mirko Budimlić s trećim mjestom. U kategoriji sport prvo mjesto je osvojio Dinko Zima (BBK Požega).



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI