Festival znanosti će ove godine biti 6 puta bogatiji nego lani

Festival znanosti
(FOTO: Aleksandar Grlić)

19.04.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 3936

Program ovogodišnjeg Festivala znanosti u Požeško-slavonskoj županiji šesterostruko je opsežniji od lanjskoga i ima dvostruko više organizatora. Sunce, kao ovogodišnja tema festivala, bit će obrađeno na mnoštvo načina - kroz radionice, predavanja, prezentacije, tribine i drugo. Program će voditi razni znanstvenici, učitelji, nastavnici, profesori, pa čak i učenici.

- Sunce će biti prezentirano u znanosti i umjetnosti. Program je namijenjen svim dobnim skupinama, od predškolske djece do odraslih - ističe Goran Đurđević, predsjednik Organizacijskog odbora Festivala znanosti PSŽ, koji uz Povijesno društvo Požega organizira još 40-ak institucija i udruga iz cijele županije.

Festival će biti otvoren sutra (ponedjeljak, 20. travnja) ujutro u požeškoj Gimnaziji, a trajat će konstantno sve do sljedeće nedjelje. Održavat će se na različitim lokacijama u 12 gradova i sela (Požega, Pleternica, Pakrac, Velika, Kutjevo, Čaglin, Brestovac, Jakšić, Kaptol, Vetovo, Nova Ljeskovica i Poljana). Raspored programa i sve lokacije možete vidjeti na flyeru (PDF skinite ovdje).




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI