Traktorom naletio na dječaka (8) na zebri: ¨Ima lakši potres mozga, prošlo je dobro¨

Pješački prijelaz ispred kutjevačke osnovne škole
(FOTO: Josip Marković)

17.04.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 12886

Na semaforu u blizini Osnovne škole Zdenka Turković u Ulici Republike Hrvatske u Kutjevu jučer oko 11 sati je došlo do naleta traktora na osmogodišnjeg učenika kutjevačke osnovne škole. 49-godišnji vozač koji je upravljao traktorom marke "John Deere", požeških registarskih oznaka, vozilom je udario u osmogodišnje dijete koje je prelazilo kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. U prometnoj nesreći dijete je pretrpjelo lakši potres mozga, no izgleda da neće biti težih posljedica. Policija još radi na utvrđivanju okolnosti događaja.

- Super je, sve je dobro prošlo. Imao je mali potres mozga. Bio je na promatranju u bolnici i sada ide kući. Nije bilo ništa strašno, potres mozga nije ostavio nikakve posljedice. Nema stvarno nikakvih problema. Ne znam kako se sve točno dogodilo. Bila sam na poslu kada me je nazvao suprug. Oni su bili na izletu u prirodi sa školom i išli su kod semafora. Djeca jesu navodno pretrčavala. Je li se upalilo zeleno svjetlo ili ne na semaforu, taj dio ne znam. Udario ga je traktor, spotaknuo se i pao. Vjerojatno je više stradao od samog pada nego od udarca traktora. Dobro je, u ponedjeljak će opet u školu, samo što ne smije trčati. Prošlo je sve najbolje što je moglo biti - rekla nam je dječakova majka.

Lijepo proljetno vrijeme kada djeca idu na izlete može biti posebno opasno na cestama. Zato upozoravamo vozače da voze posebno oprezno pored škola, parkova ili prometnicama na kojima ima puno djece, osobito one mlađe. Nije najvažnija stvar tko ima prednost, sigurnost djece mora biti na prvom mjestu.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI