Djevojka i mladić pronađeni u napuštenoj kući, oboje su dobro

Policija traži djevojku i mladića u Grabarju
(FOTO: Josip Marković)

15.04.2015. | A. Grlić/L. Galić
Pregleda: 25147

>> NAJNOVIJE 22:33 Od člana obitelji nestale J.B. doznajemo kako su oboje pronađeni u jednoj napuštenoj kući u kojoj je M.K. ponekad boravio. Djevojka je, neslužbeno doznajemo, rekla da ju je držao zatvorenu na tavanu. Međutim, mještani kažu da su psi u jednom trenutku počeli lajati te je policija reagirala i pronašla ih. Oboje su dobro. Tu nam je informaciju potvrdila Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske.

Dodano u 23:08 - mladićevi roditelji ne vjeruju da ju je oteo

Stupili smo u kontakt i s obitelji mladića M.K. koja ima svoju stranu priče. Iako roditelji 17-godišnje djevojke sumnjaju u otmicu, njegovi roditelji vjeruju da nije tako. Razgovor je vođen još u trenutku dok je potraga za njima trajala.


- Mislim da on to nije učinio. To je bila ljubav velika koju je njezina majka branila. To svi mještani znaju. Danas sam to najmanje 50 puta izjavila policijskim službenicima i svima skupa. Automobil je kod kuće, suprug ga je sad dovezao kući od bake. Oboje im nema traga. Ovo je prvi put da se ovako nešto događa. Ne da sam zabrinuta nego nemam riječi. Teško da stojim od uzbuđenja od svih tih silnih prepričavanja i laži. To mi je najgore u ovom cijelom slučaju jer je sve to tako ispalo. Sve je to lažno napuhano u otmicu. Ne mogu reći ni da su pobjegli ni da nisu. Ne znam što da vam kažem - ispričala nam je mladićeva majka.


- Bilo je malo svađe između njih, nije baš bila sređena veza, a tome je kumovala i njezina mama. Policija je dala i njegovom ocu i meni kao stricu broj da im javim ako se pojavi. Ne vjerujem da je oteo djevojku. Dosad nije napravio ništa tako da bi se to naslutilo. Jučer je kod njih u kući sve bilo normalno. Nije bio problematičan mladić koji se s nekim tukao i "kačio". Bio je povučen, to je sad prvi put da je tako ispalo. Sve još treba istražiti policija - kaže nam pak mladićev stric.

Raniji tijek događaja

Roditelji djevojke sumnjaju u otmicu

"Ona je tu u selu, policija tvrdi da je on u selu, tako da nema potrebe da dajem detaljan opis. Njezina mama je primila poruku da ju je bivši dečko pratio od jutros. Kad je ujutro krenula za Požegu, on je već bio u Požegi i znao da je ona tamo. Ne bih više o detaljima", rekao nam je otac nestale 17-godišnjakinje J.B. iz Grabarja kod Kutjeva.

Djevojku po Grabarju traži interventna policija koja obilazi selo. Prema zasad nepotvrđenim informacijama, navodno je riječ otmici koju je prijavila majka nestale djevojke pod sumnjom da ju je oteo bivši dečko M.K., 5 godina stariji od nje.



Roditelji tvrde kako im se djevojka ne javlja na mobitel, a bivši dečko ju je navodno pratio od jutros kad je bila na pregledu u požeškoj bolnici. Dočekao ju je na željezničkom kolodvoru gdje je s njim ušla u automobil koji je kasnije pronađen kod njegove bake, a njih su dvoje nestali.

- Ne vjerujem da je svojevoljno ušla u njegov automobil. Mislimo da je oteta zato što nam je slala poruke koje govore da ju je pratio. Oboje su nestali. Ona je imala traperice i crnu jaknu na sebi. Imala je dugu plavu kosu do ramena. Prepoznatljiva je po veselom osmijehu. Visoka je 166 centimetara, sitnije je mršavije građe. M.K. je visok nekih 170 centimetara, srednje građe i ima "Irokez" frizuru. Zbunjen sam, ne znam više ni sam što da mislim - kazao nam je otac koji zasad nije htio otkrivati previše informacija.

Dodano u 21:20

Neslužbeno doznajemo kako je posljednja poruka koju je djevojka poslala svojima bila da su negdje u napuštenoj kući. Policija je pretražila sve napuštene kuće u selu, bez uspjeha. Ne mogu ih više locirati, ali i dalje vjeruju kako su djevojka i mladić negdje u selu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI