Škola prikuplja donacije građana: ¨Poklonite knjige našoj knjižnici!¨

Knjižnica OŠ Lipik
(FOTO: OŠ Lipik/Facebook)

15.04.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 5147

Osnovna škola Lipik u povodu Dana hrvatske knjige organizira akciju "Darujmo knjižnici". U akciji prikupljaju slikovnice, školsku lektiru i aktualne hitove za djecu i mlade.

- S obzirom da škola već dugo nije dobila novac za obnovu knjižnog fonda, on je s vremenom postao siromašniji. Ovom akcijom želimo obogatiti i osuvremeniti naš knjižni fond, a kod učenika potaknuti (osim ljubavi prema knjizi i razvoja čitateljskih sposobnosti) želju da daruju knjigu i pomažu potrebitima - ističu ravnateljica Klaudija Kovač i knjižničarka Biljana Krajačić.

U lipičkoj školskoj knjižnici ne traže samo nove knjige, već su im dobrodošle i očuvane stare. Popis traženih naslova možete naći na facebook stranicama škole ili školske knjižnice kao i na službenoj web stranici Osnovne škole Lipik. Knjige koje želite darovati lipičkoj školi, možete donijeti u školsku knjižnicu ili tajništvo.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI