¨Ostvarujemo izvrsne rezultate, ali nemamo novca za svjetsko prvenstvo¨

Ines Jandroković
(FOTO: Arhiv)

11.04.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 5626

"U Požegi smo počeli s radom u listopadu i za nas se nažalost još uvijek ne zna, mi smo mali studio. Sad smo uspjeli postići odlične rezultate na državnom natjecanju, ali financije su nam takve da je odlazak na Svjetsko prvenstvo u Poreču neizvediv", kaže nam Ines Jandroković, voditeljica Plesnog studija Excite koji odnedavno djeluje u Požegi, a prije je uz izvrsne rezultate djelovao u Kutjevu i Čaglinu.

Ines, njezin partner Karlo Belak i učenica Sara Grgić su se izborili za nastup na svjetskom prvenstvu "World Dance Masters" koje će se održati u Poreču od 20. do 24. svibnja, ali nemaju novca za put, boravak i skupe kotizacije.

- Osvojili smo drugo mjesto s grupnom koreografijom, moj solo je osvojio treće mjesto i imamo djevojčicu od osam godina koja je osvojila prvo mjesto. Od 10 koreografija, kvalifikacije za svjetsko prvenstvo u Poreču su dobili moj solo u A ligi, a djevojčica i duet u B ligi. Odlazak u Poreč nam je jako veliki problem. Prijave su jako skupe, s obzirom na to da smo mali studio sponzori ne znaju za nas i nezainteresirani su. Kucali smo na mnoga vrata, ali ne pružamo očito vrstu reklame koja im je bitna. Imamo 15 plesača i neprofitna smo udruga koja nema nikakve prihode osim članarina iz kojih plaćamo trošak najma dvorane. Želja mi je samo da i uspjeh naše djece bude viđen i da se čuje za njega - rekla nam je Ines Jandroković.


- Svjetsko prvenstvo zbog samog svojeg imena znači jako puno. Za mene osobno je to jako veliki odraz mog rada. Nadamo se dobrim rezultatima, a odlazak tamo nudi priliku sudjelovanje a silnim seminarima, djeca vide atmosferu, vide druge plesače i koreografe iz 27 ili 28 država. Na samim seminarima koji traju tri dana mogu pokušati raditi s drugim koreografima koji traju tri dana, mislim da bi atmosfera kompletnog prvenstva djeci jako puno značila. To bi im bio poticaj za daljnji trud i rad, osjetili bi neki polet. Kao plesačica sam aktivna 13 godina, samostalno radim treću godinu. Kao samo stalni izvođač i pod plesnom školom sam i sama sudjelovala na svjetskim prvenstvima - ustvrdila je Jandroković.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI