Za vukovarsku socijalnu trgovinu prikupili 20.000 kuna

DVD Kaptol organizirao je humanitarnu zabavu za socijalnu trgovinu u Vukovaru
(FOTO: DVD Kaptol)

07.04.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 5000

"Društveni dom u Kaptolu bio je pun do čepa. I sami smo se iznenadili tako dobrom odazivu ljudi. S ulaznicama i prodanim pićem, kad sve platimo, ostat će nam oko 20 tisuća kuna. Od tog ćemo novca kupiti namirnice. Dečki su već na terenu, načelnik Općine nam je osigurao prijevoz autobusom i sve ćemo odvesti u Vukovar odvesti u subotu, 11. travnja", rekao nam je Josip Svoboda, zapovjednik DVD-a Kaptol u čijoj je organizaciji održana humanitarna zabava za socijalnu trgovinu u Vukovaru.

U akciju, koja je krenula u siječnju, uključili su se i jakšićki vatrogasci.

Inače, kaptolački vatrogasci imaju već iza sebe nekoliko humanitarnih akcija, a u dogovoru s načelnikom sljedeća će biti namijenjena socijalno ugroženim mještanima s njihovog područja.


- Već smo organizirali sličnu akciju za dva naša sumještanina koji žive u teškim uvjetima, a uključili smo se i u prikupljanje pomoći za bolesnog dječaka Antu Čenića iz Novog Sela. Nastavit ćemo s takvim akcijama i dalje – rekao nam je zapovjednik DVD-a kaptol Josip Svoboda.








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI