Vatrogasci prikupljaju namirnice za vukovarsku socijalnu trgovinu

02.04.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 8519

DVD Kaptol u suradnji s DVD-om Jakšić i udrugom "Duga" iz Vukovara organiziraju akciju prikupljanja trajnih namirnica i higijenskih potrepština za socijalnu trgovinu u Vukovaru.

- S akcijom smo krenuli zimus i imamo već velike količine prikupljenih namirnica i higijenskih potrepština. Bilo je ljudi koji su nam donosili robe u vrijednosti od čak tisuću kuna. I sami smo se iznenadili tako dobrim odazivom – rekao nam je Josip Svoboda iz DVD-a Kaptol.

Namirnice se u Vatrogasni dom u Kaptolu mogu donositi sve do 11. travnja nakon čega će ih prevesti u Vukovar.


Prije toga, na sam Uskrs, 5. travnja, vatrogasci organiziraju humanitarnu zabavu. Održat će se u društvenom domu u Kaptolu, a novac prikupljen prodajom ulaznica također je namijenjen za kupovinu potrepština za vukovarsku socijalnu trgovinu.


- Bit će to prigoda da organizirano s jakšićkim vatrogascima posjetimo grad heroj te položimo vijenac i poklonimo se vukovarskim žrtvama- rekao je na kraju Josip Svoboda.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI