Pavičić i Skuzin osvojili zlatne medalje u Slavonskom Brodu

Biciklisti Luks Racing Teama
(FOTO: BK Luks R.T.)

30.03.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 4953

Biciklisti požeškog Biciklističkog kluba Luks Racing Team nastupili su na prvoj utrci slavonske brdsko biciklističke lige u Tvrđi u Slavonskom Brodu.

Krešimir Pavičić je u utrci od pet krugova osvojio prvo mjesto među veteranima. Kadet Mirko Budimlić je bio četvrti, a njegov kolega Nino Pavičić peti.

U najjačoj kategoriji elite Matej Skuzin, povratnik iz zagrebačkog kluba u utrci od sedam krugova osvaja premoćno prvo mjesto. Među juniorima je Zvonko Pedić bio drugi.


Ovom prvom utrkom, biciklisti požeškog LUKS Racing Teama su opravdali očekivanja i potvrdili dobar zimski rad, a ujedno i provjerili utreniranost pred utrku Kupa Hrvatske i utrku svjetskog biciklističkog kalendara u kategoriji UCI 1 koja se održava za dva tjedna u Puli na stazi u Premanturi, na kojoj će uz hrvatske nastupiti i biciklisti iz ostalih europskih i svjetskih zemalja.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI