Pavičić i Skuzin osvojili zlatne medalje u Slavonskom Brodu

Biciklisti Luks Racing Teama
(FOTO: BK Luks R.T.)

30.03.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 5027

Biciklisti požeškog Biciklističkog kluba Luks Racing Team nastupili su na prvoj utrci slavonske brdsko biciklističke lige u Tvrđi u Slavonskom Brodu.

Krešimir Pavičić je u utrci od pet krugova osvojio prvo mjesto među veteranima. Kadet Mirko Budimlić je bio četvrti, a njegov kolega Nino Pavičić peti.

U najjačoj kategoriji elite Matej Skuzin, povratnik iz zagrebačkog kluba u utrci od sedam krugova osvaja premoćno prvo mjesto. Među juniorima je Zvonko Pedić bio drugi.


Ovom prvom utrkom, biciklisti požeškog LUKS Racing Teama su opravdali očekivanja i potvrdili dobar zimski rad, a ujedno i provjerili utreniranost pred utrku Kupa Hrvatske i utrku svjetskog biciklističkog kalendara u kategoriji UCI 1 koja se održava za dva tjedna u Puli na stazi u Premanturi, na kojoj će uz hrvatske nastupiti i biciklisti iz ostalih europskih i svjetskih zemalja.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI