Njemačka tvrtka traži djelatnike za radno mjesto ¨ispitivač prostitutki¨

Bordel - ilustracija
(FOTO: Pixabay)

29.03.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 6669

Njemačka tvrtka Kaufmich.com bavi se medijskim pokrivanjem seksualne industrije, a nedavno je objavila kako traži zaposlenike za radno mjesto "ispitivača prostitutki". Traže muške i ženske osobe koje će puno radno vrijeme provesti obilazeći bordele u Njemačkoj i pisati recenzije o njihovim uslugama. Od kandidata traže da budu obrazovani, komunikativni i "dobro raspoloženi" te otvoreni za sve vrste kontakata, piše Huffington Post.

- Bordeli su u Njemačkoj totalno legalni, ali zasad nema nikakvog ispita njihove kvalitete. Želimo postati vodič i savjetnik za bordele, da ljudi mogu na jednom mjestu saznati sve što se nudi u kojem bordelu kao što mogu provjeriti hotele prije nego li ih posjete - rekao je menadžer tvrtke Kaufmich.com, koji se CNBC-ju predstavio samo kao "Ben".

Dodao je kako se dosad za taj posao prijavilo 150 kandidata, većinom iz Njemačke, ali ima ih i iz Belgije, Nizozemske i Velike Britanije.


Kaufmich.com su 2009. godine osnovala tri brata s namjerom da poboljšaju kvalitetu seksualne industrije u Njemačkoj kreiranjem tržišta za neovisne prostitutke.


- Naša je vizija da seksualni posao postane ravnopravan i potpuno prihvaćeni dio društva. Vjerujemo da svakakvi problemi pogađaju seksualne djelatnike dok su izolirani i dok ih osuđuju - rekao je tada Julius Dreyer, jedan od osnivača za portal News.com.au.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI