Kutjevčani nezadovoljni suđenjem: ¨Izgubili smo iz nepostojećeg penala i još su nas iskartonirali¨

Crveni karton
(FOTO: Ilustracija)

29.03.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 11554

Derbi 13. kola 1. županijske nogometne lige nije imao pobjednika, čak ni golova. Dobrim dijelom to je rezultat lošeg vremena koje je sinoć u Kuzmici pogodilo igrače Tim osvježenja i Dinama iz Vidovaca.

Tim osvježenje - Dinamo 0:0

- Usprkos vjetru i lošem vremenu imali smo tri šanse i nijednu nismo uspjeli realizirati. I domaćin je imao jednu veliku priliku kad smo mi izbili loptu praktički s gol linije, tako da moram reći da je izjednačen rezultat realan. Čestitam igračima na dobroj igri, ali nisam previše zadovoljan. Išli smo na derbi, morali smo više pružiti. Sve što imamo, moramo iskoristiti - komentirao je Krešo Poleti, trener Dinama.


- Kakav je rezultat, takva je bila i utakmica. Bilo je par prilika, ali to je na kraju realan rezultat. Suđenje je bilo korektno, nemam zamjerki - komentirao je Zdravko Novak, predsjednik Tim osvježenja iz Kuzmice.

Požega - Sloga 1:1



U Požegi je gostujuća ekipa Sloge iz Trenkova pokazala puno više od domaćina, no nije im uspjelo kući odnijeti tri boda. Na samom početku utakmice Požega je povela pogotkom Ivana Vitenberga, a gosti su u nastavku utakmice potpuno preuzeli inicijativu, ali bez realizacije. Tek desetak minuta prije kraja uslijed pritiska trenkovačkih napadača, igrač Požega daje autogol za konačnih 1:1.

- Bila je to tvrda utakmica, protivnik je bio jako dobar. Mi smo dali koliko smo mogli, oni su kasnije preuzeli inicijativu. U drugom smo poluvremenu pali snagom, ja sam napravio nekoliko izmjena, no one nisu urodile plodom - rekao nam je Krunoslav Podoljak, trener Požege koji nije krio razočaranje igrom svojih igrača.

- Mi smo bili bolji 60 minuta. Igrali smo dobro, ali gol nas nije htio. Mogu reći da smo izgubili dva boda u Požegi - rekao je Bernard Raguž, trener Sloge.

Slaven - BSK Buk 0:1

Bučani su u današnjem derbiju u Gradcu savladali domaću momčad minimalnim rezultatom 0:1. U domaćoj ekipi smatraju da je protivnik imao više sreće.

- Opalili su dvaput u okvir gola, od toga jednom pogodili, i to nakon slobodnog udarca kad se lopta odbila od našeg igrača. Međutim, tako je to u nogometu, tko pobijedi, zasluženo je pobijedio i mi im čestitamo - rekao je Ivan Brekalo, tajnik Slavena iz Gradca.

Kaptol - Lipa 2:1

Igrači Lipe su se dobro držali u Kaptolu. Imali su siguran bod skoro do samog kraja, ali pred kraj utakmice Dominik Čakalić uspijeva zabiti pobjednički gol za pobjedu Kaptola s 2:1. Prvi gol za Kaptolčane postigao je Ivan Petraš.

- Moram priznati da smo sretno pobijedili. Imali smo dosta oscilacije u igri i probleme u zadnjoj liniji napada, gosti su se pošteno borili, ali mi se nismo baš pokazali. Na kraju moram biti zadovoljan rezultatom - rekao nam je Zdenko Mazanik, trener Kaptola.

Papuk - Kutjevo 3:1


Veličani su danas slavili na svom terenu pobjedu protiv Kutjeva rezultatom 3:1. Golove za Papuk postigli su Domagoj Ivić i dvostruki strijelac Toni Hojsak, a za Kutjevo Josip Valenta u utakmici koju su dvije suparničke momčadi drukčije vidjele.

- Bila je to korektna utakmica. Mi smo u prvom poluvremenu imali više šansi, a samo smo dvije iskoristili. Protivnik je u nastavku utakmice imao inicijativu desetak minuta, a sve ostalo je bilo na našoj strani. Mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili - rekao nam je Draženko Kljajić, trener Papuka iz Velike.

- Dosta rastrgana utakmica u kojoj su oni došli do vodstva od 2:0 nakon dvije pogreške našeg vratara. Mi smo u drugom poluvremenu zabili prvi gol i nastavili s pritiskom, a kada smo trebali izjednačiti, sudac nam je dosudio nepostojeći kazneni udarac. To se samo Kutjevu događa. Ne znam zašto nam šalju neiskusne sudce kad imamo važne utakmice i onda unište sve što se trudimo stvoriti, iskartoniraju nas. Ja za sljedeće kolo, kad nam dolazi Gradac, neću imati četiri-pet igrača na raspolaganju zbog kartona. Nije Papuk kriv, ja im čestitam iako nisu zaslužili - rekao nam je Stipo Martinović, trener Kutjeva.

Croatia - Mladost 2:1

U Mihaljevcima je također bilo zanimljivo i opet je pobijedila sretnija ekipa. Gosti iz Pavlovaca su poveli pogotkom Dine Marjanovića s 25 metara, ali onda domaćini izjednačavaju i pobjeđuju zahvaljujući golovima Krunoslava Kahaneka. On je oba pogotka postigao iz prekida - jedan iz kaznenog, a drugi iz slobodnog udarca.

- Nisam zadovoljan. Bila je to slaba utakmica. Imali smo više sreće nego što je to bio plod naše igre - komentira Željko Mitrović, trener Croatije iz Mihaljevaca.

- Po igri nismo zaslužili ovaj rezultat. Teren je bio dobar, čestitam domaćinu - rekao je kratko Dražen Marjanović, trener Mladosti.

Tablica 1. ŽNL - 13. kolo

1. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica)...26 (25:17)
2. DINAMO (Vidovci)...........25 (26:11)
3. KAPTOL.....................24 (22:9)
4. BSK BUK....................23 (26:17)
5. SLAVEN (Gradac)............23 (16:15)
6. SLOGA (Trenkovo)...........19 (16:13)
7. PAPUK (Velika).............18 (19:16)
8. MLADOST (Pavlovci).........15 (22:26)
9. POŽEGA.....................14 (16:21)
10. KUTJEVO...................14 (15:26)
11. CROATIA (Mihaljevci)......12 (9:21)
12. LIPA (Stara Lipa)..........5 (11:30)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI