Izgorjelo skladište sa sijenom: Je li požar podmetnut? (foto)

U Trenkovu gori skladište sijena
(FOTO: Lidija Galić)

27.03.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 12476

"Dobili smo dojavu oko 22,45 sati da u Trenkovu gori kombinatovo skladište sijena sa rolo balama. Nije nimalo jednostavno gasiti jer su bale sijena složene na četiri metra visine i moramo ih sve izvesti", rekao nam je Dejan Matijević, zapovjednik Vatrogasnog centra Velika.






Požar je, dodaje, lokaliziran, ali će gašenje trajati još satima dok se sve sijeno ne izveze.


- Ovo je netko zapalio. Namjerno ili slučajno, ne znam, ali ovih šest i pol vagona sijena tu je od svibnja i nije moglo nikako doći do samozapaljenja. Imali smo prije nekoliko dana slučaj da je vani zapaljena slama – rekao nam je Zoran Maričević, voditelj pogona Ovčare Kutjeva d.d.

Šteta je veća od 60 tisuća kuna jer je vrijednost sijena 45 tisuća, a u potpunosti je uništen i objekt gdje je bilo pohranjeno.

Dodano u 8,33

Požar je u potpunosti ugašen jutros oko 5 sati.

Dodano u 11,00

Požar je izbio oko 22,40 sati iz zasad neutvrđenih razloga. Policija je jutros započela očevid kako bi utvrdila sve okolnosti, doznajemo iz policijskog izvješća.



















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI