Aldinino tijelo pronađeno u Orljavi: ¨Istraga ide u više smjerova¨

Pronađeno je tijelo Aldine Porić (18)
(FOTO: Anđelko Banović)

24.03.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 47939

Jutros je oko 10,30 sati u rijeci Orljavi, u Dervišagi nedaleko od Požege, pronađeno beživotno ljudsko tijelo.

Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske potvrdila nam je da je riječ o 18-godišnjakinji koja je prije 6 dana kod brane u Požegi pala u rijeku.

Dodano u 13,45


- Aldinino su tijelo pronašli policijski službenici. Tijelo će biti prevezeno u Opću županijsku bolnicu u Požegi. Na mjestu događaja po nalogu županijskog državnog odvjetnika slijedi očevid, a nad tijelom će biti izvršena obdukcija - rekla je Radić.






Aldinino je tijelo pronađeno dijelom ispod vode, a na obalu su je iznijeli požeški ronioci i HGSS. Na mjestu pronalaska shrvana je stajala njezina sestra i ostali članovi obitelji. Nakon što im je i službeno potvrđeno da je riječ o Aldini napustili su mjesto gdje je nakon sedam dana intenzivne potrage pronađena njihova sestra. U potrazi je sudjelovalo nekoliko desetaka osoba svih žurnih službi uključujući i one iz drugih gradova. Paralelno se vodi i istražni postupak.

- I dalje utvrđujemo sve okolnosti koje su prethodile njezinom padu u vodu. Ispitali smo nekoliko desetaka osoba do sada i istraga ide u više smjerova. Utvrđuju se sve činjenice koje su prethodile njezinom padu u vodu - dodala je Ivana Radić.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI