Nikola treći na prvenstvu Slavonije: ¨Nije bilo teško, osim u polufinalu¨

Mladi požeški tenisač Nikola Piper postiže odlične rezultate
(FOTO: TK Požega)

24.03.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 3256

Mladi požeški tenisač Nikola Piper jučer je u Vinkovcima na Otvorenom dvoranskom prvenstvu za juniore i juniorke do 16 godina osvojio odlično treće mjesto. U drugom kolu je savladao Karla Sokola s rezultatom 6:1, 6:1 u setovima. U polufinalu mu je malo popustila koncentracija te je izgubio je od Davora Gadžića iz TK Osijek s rezultatom 7:6(5) i 6:2. Gadžić je na kraju osvojio i turnir, a Požežanin Nikola Piper okitio se brončanom medaljom.

- Bilo je to prvenstvo Slavonije i nije mi bilo teško, jedino u polufinalu malo. U prvom kolu sam bio slobodan jer sam bio nositelj. U drugom kolu sam savladao Karla Sokola 6:1 6:1 i onda sam igrao u polufinalu s prvim nositeljem i to sam izgubio iako sam imao dvije set lopte u prvom setu. Malo sam stao, opustio se i on je to iskoristio. To je svejedno dobar rezultat. Zahvalio bih se trenerima Dini Grošiću i Ivanu Barišiću te roditeljima na velikoj podršci - izjavio Nikola Piper, mladi tenisač TK Požega koji s 13 godina niže sjajne rezultate.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI