Nikola treći na prvenstvu Slavonije: ¨Nije bilo teško, osim u polufinalu¨

Mladi požeški tenisač Nikola Piper postiže odlične rezultate
(FOTO: TK Požega)

24.03.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 3262

Mladi požeški tenisač Nikola Piper jučer je u Vinkovcima na Otvorenom dvoranskom prvenstvu za juniore i juniorke do 16 godina osvojio odlično treće mjesto. U drugom kolu je savladao Karla Sokola s rezultatom 6:1, 6:1 u setovima. U polufinalu mu je malo popustila koncentracija te je izgubio je od Davora Gadžića iz TK Osijek s rezultatom 7:6(5) i 6:2. Gadžić je na kraju osvojio i turnir, a Požežanin Nikola Piper okitio se brončanom medaljom.

- Bilo je to prvenstvo Slavonije i nije mi bilo teško, jedino u polufinalu malo. U prvom kolu sam bio slobodan jer sam bio nositelj. U drugom kolu sam savladao Karla Sokola 6:1 6:1 i onda sam igrao u polufinalu s prvim nositeljem i to sam izgubio iako sam imao dvije set lopte u prvom setu. Malo sam stao, opustio se i on je to iskoristio. To je svejedno dobar rezultat. Zahvalio bih se trenerima Dini Grošiću i Ivanu Barišiću te roditeljima na velikoj podršci - izjavio Nikola Piper, mladi tenisač TK Požega koji s 13 godina niže sjajne rezultate.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI