Jakobović postao peterostruki prvak RH u svim bacačkim disciplinama

Damir Jakobović i Damir Ludvig
(FOTO: Iz priv. kol. D. Jakobovića)

24.03.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 2662

Dvojac Atletskog kluba Požega - Damir Ludvig i Damir Jakobović nastavili su ovog vikenda pobjednički niz na Zimskom bacačkom prvenstvu Hrvatske u Zagrebu. Obojica su osvojili naslove: Damir Ludvig u bacanju diska u kategoriji M50 sa rezultatom 38,81 metara i Damir Jakobović u bacanju diska (29,46 metara – disk 2 kilograma) te u bacanju koplja (28,96 metara) u kategoriji M45.

Naši mladi atletičari su pak s posljednjim kolom Dvoranske atletske lige Slavonije i Baranje u Osijeku uspješno završili ovogodišnji ciklus dvoranskih nastupa. Na ovogodišnjoj Ligi u četiri kola nastupilo je 224 mladih natjecatelja u kategorijama mlađih limačica i limača, starijih limačica i limača te mlađih kadetkinja i kadeta. Naši natjecatelji su se odlično snašli. Karlo Perić je u kategoriji mlađih kadeta zauzeo 10. mjesto od 38 natjecatelja, Petra Perić u kategoriji starijih limačica zauzela je 22. mjesto od 43 natjecateljice, a Bianca Gerbec u kategoriji mlađih kadetkinja 10. mjesto od 28 natjecateljica.

Završetak zimske atletske sezone za veterane proteklog vikenda u Zagrebu donio je osvajanje posljednje dvije titule za Damira Jakobovića, člana AK Požega, čime je ostvario maksimalni mogući učinak. Na posljednja dva Zimska prvenstva Hrvatske u dugim bacanjima (kladivo/gira i koplje/disk), te na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u dvorani (Rijeka - bacanje kugle) osvojio je prva mjesta i tako postao peterostruki prvak Hrvatske u svim bacačkim disciplinama, a tome je pridodao i pobjedu na međunarodnom prvenstvu Slovenije u bacanju kugle. Ovi rezultati, kao i rezultati naših mladih atletičara, pokazuju da se atletika u Požegi ponovo budi.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI