Raspisani natječaji za krpanje cesta na veličkom, kaptolačkom i lipičkom području

Radovi u Pleternici
(FOTO: Anđelko Banović)

22.03.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 2765

S proljećem dolazi na red i popravljanje cesta. Županijska uprava za ceste je raspisala dva odvojena natječaja za sanaciju cesta na području Lipika, Pakraca, Požege, Kaptola i Velike. Oba natječaja su jednake procijenjene vrijednosti 1,28 milijuna kuna i uključuju sanaciju nosivog dijela kolnika i postavljanje novog asfaltnog sloja na cijelim dionicama cesta pa se ne radi o klasičnom "krpanju zakrpama". Izvođači i konačna cijena će se tek znati po završetku natječaja.

U okolici Lipika planirana je tako sanacija kolnika županijske ceste ŽC 3168 na donici od Poljane do Antunovca, kao i ceste od Gaja do Tornja kod Pakraca. U drugom natječaju je predviđena sanacija županijske ceste ŽC 4115 od Kaptola preko Alilovaca do Požege te županijske ceste 4253 na dionici od Trenkova do Velike. Rok za izvršenje radova je 30 dana od početka radova koji počinju odmah s potpisivanjem ugovora. Ako natječaji prođu bez žalbi, već za mjesec-dva bismo mogli vidjeti strojeve na cestama.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI