Nova sezona na požeškim bazenima: ¨Ove godine bez većih ulaganja¨

Požeški bazeni
(FOTO: Mario Nakić)

16.03.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 3859

Za razliku od veličkih bazena, na kojima ove godine definitivno neće biti kupanja, bazeni u Požegi će raditi. No, prema riječima gradonačelnika Vedrana Neferovića, još uvijek bez velikih ulaganja.

- Ove je godine planirano samo projektiranje rješenja. Postoji nekoliko opcija za trajno rješenje bazena bilo da je riječ o postavljanju pločica ili npr. inoksom što je danas u svijetu trend. O tome će odlučiti struka. Želja nam je da voda u bazenima bude protočna kako bi konačno riješili problem dosadašnjeg pražnjenja i punjenja bazena – rekao nam je gradonačelnik Vedran Neferović.

Ukoliko budu otvoreni natječaji za ovakve investicije Grad će putem Upravnog odjela za EU integracije troškove uređenja bazena pokušati financirati EU novcem.


Prošle su godine požeški bazeni imali jednu od najgorih sezona. Zbog lošeg vremena, umjesto planiranih 80 bilo je samo tridesetak dana za kupanje. U cijeloj je sezoni kupača bilo kao, primjerice, u jednom tjednu 2013.


Brigu o požeškim bazenima preuzima Javna ustanova "Sportski objekti Požega" i kako doznajemo od Ante Bekića, direktora "Komunalca", upravo je u tijeku primopredaja kako bi na vrijeme sve bilo spremno za novu sezonu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI