Razveselili mališane u bolnici: ¨Teret koji nose je lakši kad se podijeli¨ (foto)

Dan crvenih noseva u pakračkoj bolnici
(FOTO: Tomislava Marošević)

15.03.2015. | Tomislava Marošević
Pregleda: 7449

Prvi put u Požeško-slavonskoj županiji, danas je na dječjem odjelu bolnice u Pakracu obilježen Dan crvenih noseva. Organizator ProAnima, interdisciplinarno logopedski-psihološki kabinet, na ovaj se način uključio u projekt "Grad Lipik - prijatelj djece".






- Cilj ove akcije je podići svijest o brizi za djecu pa smo tako posjetili osmero djece koja se liječe na dječjem odjelu pakračke bolnice. Već sljedeće godine planiramo otići korak dalje pa ćemo najvjerojatnije dogovoriti suradnju s različitim umjetnicima s našega područja, možda i organizirati kakav koncert kojim bismo prikupljali sredstva za liječenje teže bolesne djece koja se moraju liječiti u Zagrebu - priča nam Daliborka Ciganović iz ProAnimae.






- Danas smo ucrtali osmijehe na lica ovim mališanima, a 21. ožujka to ćemo učiniti opet u povodu obilježavanja Međunarodnog dana Downovog sindroma. Na ovaj način im dajemo do znanja da nisu sami i da je teret koji nose lakši kad se podijeli - kaže Ciganović.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI