Lipički osnovci među 5 najboljih ekipa u zemlji: ¨Idemo u Poreč po medalju¨

Futsal ekipa Osnovne škole Lipik
(FOTO: OŠ Lipik)

14.03.2015. | Tomislava Marošević
Pregleda: 3946

Učenici sedmih i osmih razreda Osnovne škole Lipik izborili su plasman među 5 najboljih osnovnoškolskih ekipa u državi, a samim time i državnu završnicu koja će se igrati u Poreču.

Njihov put počeo je jesenas kad su kao pobjednici kvalifikacijske skupine u Pleternici izborili županijsko finale.  Početkom veljače u Požegi pobijedili su OŠ Dobriše Cesarica te prvi put postali županijski pobjednici. Ovog su tjedna u požeškom Grabriku, u poluzavršnici regije Istok, Lipičani uvjerljivo svladali osnovnoškolce iz Našica i Županje.

- Čestitam našim dečkima na odličnoj igri. Također, najvažnije, čestitam im na sportskom duhu i ponašanju. Svi ovi dečki su pristojni i dobro odgojeni mladići, odlični nogometaši pakračkog Hajduka i NK Lipika 1925, neki od njih i odlični učenici koji ostvaruju uspjehe i na županijskim i državnim natjecanjima i u ostalim školskim predmetima. Isčekivali smo i nadali se državnom prvenstvu na kojem se nadamo da necemo biti samo sudionici, već idemo i po medalju - izjavio je učitelj i trener Vedran Kelemen.


Za futsal ekipu Osnovne škole Lipik igraju Emin Jukan, Franko Zandona, Filip Dietzman, Adrijan Grgić, Ivan Keć, Tvrtko Krpan, Nikša Grubišić i Marko Miladinović. Uz Kelemena vodi ih još i nastavnica Marina Bistrović.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI