Grad Požega poziva mlade: Uključite se u edukaciju za buduće menadžere

Marko Šostar, pročelnik Upravnog odjela za EU integracije i gradonačelnik Vedran Neferović
(FOTO: Lidija Galić)

14.03.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 4952

Grad Požega, kao nositelj projekta Menadžeri poslovnog razvoja, službeno je otvorio prijave za sudjelovanje u programu edukacije u sklopu projekta.

- Radi se o projektu koji za cilj ima obučavanje mladih i visokoobrazovanih osoba za samozapošljavanje i poduzetništvo. Upravo u tu svrhu Grad poziva sve nezaposlene, viskoobrazovane u dobi do 29 godina, potencijalne menadžere da se uključe u projekt. Trajanje edukacije predviđeno je od travnja do rujna 2015. godine, a po uspješnom završetku edukacije sudionici dobivaju i certifikate koji potvrđuju kompetencije stečene programom. Edukacije su u potpunosti financirane projektom, a predviđeno je 10 sudionika u svakoj od 3 županije projektnih partnera - pojašnjava Ines Čevapović, voditeljica projekta.

- Nakon edukacija najistaknutiji sudionici imati će priliku prezentirati novostečene kompetencije informirajući poduzetnike i buduće poduzetnike o mogućnostima za razvoj. Za njihovu obuku u tu će svrhu biti otvoren i Ured za razvoj poslovanja u Požeško-slavonskoj, Zagrebačkoj i Sisačko-moslavačkoj županiji. Osim toga raditi će se i na motivaciji lokalnih poduzetnika za zapošljavanje ciljane skupine - dodaje Čevapović.


Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, u okviru "Lokalnih inicijativa za poticanje zapošljavanja, faze II", a provodi ga Grad Požega u partnerstvu s Gradom Velikom Goricom te Razvojnom agencijom Sisačko-moslavačke županije. Više informacija kao i on-line prijavnica može se naći na službenoj stranici projekta www.bdm.com.hr.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI