Priča o mržnji između glumica zbog uloga, statusa i zajedničkog ljubavnika

Predstava "Glumice u zagrljaju"
(FOTO: Grad Požega)

11.03.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 4266

Život iza kazališnog zastora sinoć su, na uvjerljiv i pomalo šokantan način, požeškoj kazališnoj publici dočarale Vlasta Ramljak i Sandra Lončarić Tankosić na premijeri predstave "Glumice u zagrljaju".

Priča je o to borbi za mjesto prvakinje kazališta između starije i iskusne glumice Maje i mlađe Zrinke koja ne bira sredstva u ostvarenju svojih glumačkih ciljeva. Osim uloga za koje se bore, smicalica koje su obje doživljavale od drugih, ljubomornih kolegica dijele i ljubavnika, teatar direktora. On je Maju zamijenio vatrenom Zrinkom zbog čega između njih dvije godinama tinja mržnja. Kad Maja sazna da više nije članica glumačke ekipe kazališta u kojem je godinama bila "prva violina" razočarana i bijesna presuđuje Zrinki.

Predstavom "Glumice u zagrljaju" obilježena je 20. obljetnica postojanja Gradskog kazališta Požega. Na programu je i 14. ožujka u 20 sati, a u kazalištu vjeruju da bi ova predstava mogla premašiti uspjeh lani najizvođenije požeške predstave "Vjenčani list".




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI