Slavili streličari iz Dubrave, naš Kelečić najbolji među juniorima

Kup Grada Požege u gađanju samostrelom
(FOTO: Aleksandar Grlić)

09.03.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 1794

Na 12. Kupu Grada Požege u gađanju samostrelom, održanom jučer u sportskoj dvorani Grabrik, između četiri ekipe streličara najbolja je bila ona Streljačkog društva "Dubrava 1094" čiji je član Domagoj Pereglin s 898 krugova od 900 ukupni pobjednik turnira. Naš njabolji predstavnik, ujedno najbolji junior, bio je Ivan Keličić (SK Požega) koji je s 895 krugova osvojio drugo mjesto kao i njegov klub. Prvoplasirana među ženama Valentina Pereglin (SK Dubrava 1094) bila je treća u ukupnom poretku s 894 kruga.

Treće ekipno mjesto je osvojila druga domaća ekipa iz Građanskog streljačkog društva Požega, a četvrta je bila ekipa Velikog Trgovišća. Od domaćih natjecatelja bodovno dobar rezultat je ostvarila Maja Grdiša (SK Požega) s 884 kruga i trećim mjestom u ženskoj konkurenciji. Zoran Špoler, Vedran Šperanda i Krunoslav Vukelić (GSD "Požega 1871") su  osvojili četvrto, peto i šesto mjesto u muškoj konkurenciji s 873, 862 i 859 krugova. Ivica Tomljanović (SK Požega) bio je sedmi s 857 krugova.

-  Najbolji domaći rezultat ima naš junior Ivan Kelečić kojem ovo nije najbolji rezultat, imali smo mi pobjednika i prije. Ovo je rezultat nakon duže stanke. Ekipno smo uspjeli biti drugi, a  Građansko streljačko društvo treće tako da tako da smo bili dobri domaćini. Žao mi jer nikad nismo imali manji broj natjecatelja, njih 15.  Iz Malinske i  Zagreba nam nisu došli jer su imali probleme s bolesti, ali zadovoljni smo kako je sve prošlo. Nova pravila su nas malo gurala pa je sve brzo završilo - rekao nam je Petar Bosanac, predsjednik Streljačkog kluba Požega.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI