Požega poražena u Brodu, Anić se žali na suđenje: ¨Mislim da to više nije slučajno¨

08.03.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 3256

Rukometaši Požege u subotu su odigrali gostujuću utakmicu protiv ekipe Broda u Slavonskom Brodu i tijesno izgubili rezultatom 28:26. Trener Požege Dario Anić zadovoljan je igrom svoje ekipe, ali ne i suđenjem.

- Bila je to vrlo teška utakmica, skoro cijelo vrijeme izjednačena. Prednost se izmjenjivala nekoliko puta. Mi smo bili nekompletni, a najveći nam je udarac ozljeda Marka Didića, sad vidimo da to nije šala, nego je vrlo, vrlo ozbiljno i vjerojatno nećemo moći na njega računati do kraja sezone - rekao je Anić.

- Istaknuo bih odličnog vratara Gorana Bubala, zatim Franu Šimića koji je zabijao kad je trebalo. Karlo Grgurić je dao 8 pogodaka, Ivan Tomičić 6, a Ivan Balenović je bio dobar u obrani. Nemam zamjerke našoj ekipi, ali moram reći da smo oštećeni suđenjem. Opet nam se ista stvar dogodila sa sudcima kao kod gostovanja u Garešnici i sad već mislim da to nije slučajno. Sada zaostajemo 6 bodova za vodećom Viroviticom i teško da ćemo tu razliku stići do kraja prvenstva, međutim mi ćemo dati sve od sebe da zauzmemo što bolju poziciju na ljestvici 2. hrvatske rukometne lige - ustvrdio je trener Anić.


Idućeg vikenda u Požegu dolazi Koprivnica i Požežani se u Grabriku pred domaćom publikom nadaju pobjedi.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI