Požega poražena u Brodu, Anić se žali na suđenje: ¨Mislim da to više nije slučajno¨

08.03.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 3258

Rukometaši Požege u subotu su odigrali gostujuću utakmicu protiv ekipe Broda u Slavonskom Brodu i tijesno izgubili rezultatom 28:26. Trener Požege Dario Anić zadovoljan je igrom svoje ekipe, ali ne i suđenjem.

- Bila je to vrlo teška utakmica, skoro cijelo vrijeme izjednačena. Prednost se izmjenjivala nekoliko puta. Mi smo bili nekompletni, a najveći nam je udarac ozljeda Marka Didića, sad vidimo da to nije šala, nego je vrlo, vrlo ozbiljno i vjerojatno nećemo moći na njega računati do kraja sezone - rekao je Anić.

- Istaknuo bih odličnog vratara Gorana Bubala, zatim Franu Šimića koji je zabijao kad je trebalo. Karlo Grgurić je dao 8 pogodaka, Ivan Tomičić 6, a Ivan Balenović je bio dobar u obrani. Nemam zamjerke našoj ekipi, ali moram reći da smo oštećeni suđenjem. Opet nam se ista stvar dogodila sa sudcima kao kod gostovanja u Garešnici i sad već mislim da to nije slučajno. Sada zaostajemo 6 bodova za vodećom Viroviticom i teško da ćemo tu razliku stići do kraja prvenstva, međutim mi ćemo dati sve od sebe da zauzmemo što bolju poziciju na ljestvici 2. hrvatske rukometne lige - ustvrdio je trener Anić.


Idućeg vikenda u Požegu dolazi Koprivnica i Požežani se u Grabriku pred domaćom publikom nadaju pobjedi.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI