Bivšu partnericu silom ugurao u auto, vozao uokolo te psihički i fizički maltretirao

Obiteljsko nasilje
(FOTO: ilustracija)

05.03.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 10707

Pravu je dramu proživjela 38-godišnjakinja koju je prije dva dana, u poslijepodnevnim satima, psihički i fizički maltretirao  29-godišnjak s područja grada Požege.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o bivšem ljubavnom paru te da je prekid veze uzrok nemilom događaju.

- Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja grada Požege kojeg se sumnjiči da je u utorak oko 15,45 sati, u Požegi, u Ulici Matije Gupca, uporabom fizičke sile i protivno volji, 38-godišnjakinju automobilom odvezao na više lokacija na području grada Požege i općine Velika te joj prijetio, lakše ozlijedio, nakon čega ju je pustio - navodi se u izvješću iz PU požeško-slavonske.


29-godišnjak je pronađen jučer u jutarnjim satima, uhićen je i doveden u prostorije policije te nakon kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku. Protiv njega slijedi kaznena prijava za protupravno oduzimanje slobode i prijetnju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI