Nakon dvije godine Aldumaš ponovno zasvirao u Požegi

Problem Child u Tom klubu
(FOTO: Aleksandar Grlić)

01.03.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 4248

Tko kaže da još nema dobrog roka taj je jučer zasigurno bio u krivu. U solidno popunjenom Tom klubu ljubitelji slavonskog roka su jučer nakon dvije godine imali priliku poslušati odličan, ali kratak nastup Aldumaša. Nakon dvije godine bez nastupanja požeški rokeri su odsvirali stare hitove i predstavili jednu novu pjesmu. Sve je to bio odličan uvod za zagrebački AC/DC cover band Problem Child. Cover bendovi rijetko zaslužuju našu pozornost, ali ovi momci su otprašili koncert kao pravi. Posebno je upečatljiv pjevač Saša Vrbat koji je teške hitove poput Thunderstruck, Dirty Deeds i Hells Bellsa otpjevao skoro poput Briana Johnsona. Četverostruko vraćanje na bis i produživanje koncerta do skoro 2 sata govori sve.



- Ovo nam je zapravo prva svirka u Požegi nakon dvije godine i predstavili smo novu stvar. U biti smo pauzu uzeli zbog obiteljskih problema i smrti u obitelji. Pozvao nas je gitarist Maha jer smo s njim svirali prije nekog vremena na gitarijadi u Turopolju. Nova pjesma je radnog naziva "Odjava programa". Mislim da će tako i ostati jer je gotovo zgotovljena. To bi nam mogla biti nova pjesma za kraj koncerta, dosad smo završavali s Mini Morrisom. Autor teksta koji još nije gotov i glazbe sam ja. Mislim da je bilo OK, mi smo se zabavili. Nadam se da je ljudima i zvučno i vizualno bilo dobro. Možda je bilo malo kratko i ljudima nedostajalo da duže sviramo, ali bit će i toga - rekao nam je Marijan Mikić, frontman Aldumaša.







- U bendu sam blizu godinu dana. Na bis smo se vraćali četiri puta, ja sam brojao. Koncert je bio super, publika je bila odlična, šteta što nije bilo malo veći odaziv, ali sve u svemu je bilo odlično. Zvuk je na "stageu" bio odličan. Ovo mi je prvi koncert u Požegi, ostatku benda nije, oni su već bili tu. Bilo vas je malo, ali bili ste moćni. Bilo je "fakat dobro". Trenutno sviramo samo AC/DC, imali smo planove za neke autorske stvari i obrade drugih bendova, ali ovo volimo, želimo svirati i živimo. Ako budemo pozvani, naravno da ćemo doći opet - izjavio je pak Damir Vranešević, basist Problem Childa.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI