Ožujak u Pakracu bit će bogat koncertima, turnirima i kazališnim predstavama

Rock grupa Vatra održat će koncert na Trgu bana Jelačića u Pakracu 20. ožujka
(FOTO: Vatra promo)

26.02.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 3852

Grad Pakrac i ove je godine priredio bogat kulturno-zabavni i sportski program u povodu obilježavanja Dana grada koji Pakračani slave 19. ožujka na blagdan Sv. Josipa.

Obilježavanje počinje već ove subote, 28. veljače malonogometnim turnirom mlađih kategorija "Kuna kup 2015." u Gradskoj sportskoj dvorani od 9 sati, a nastavlja se u subotu.

Iz bogatog programa raspoređenog tijekom cijelog ožujka, izdvajamo utrku (1. ožujka u 15 sati - start ispred Gradske dvorane), Irski tjedan u Hrvatskom domu "Dr. Franjo Tuđman) od 13. do 17. ožujka od 18 sati, Križni put (Kusonje, 14. ožujka u 10 sati), natjecanje u proizvodnji konjske salame (Poduzetnički centar, 16. ožujka u 11 sati), dječju priredbu "Poklon mom gradu" 19. ožujka u Gradskoj dvorani u 19 sati.


Na Trgu bana Josipa Jelačića (u slučaju kiše u Gradskoj sportskoj dvorani) 20. ožujka u 17 sati održat će se Sajam rukotvorina i koncert tamburaškog sastava Dimmos, a nakon toga, u 20 sati koncert popularne virovitičke rock grupe Vatra.


Do kraja mjeseca najavljene su još Sportske igre slijepih, šahovski turnir, prvenstvo u ribolovu, koncert Puhačkog orkestra Lipik, koncert Glazbene škole Pakrac te za kraj, 26. i 27. ožujka u Hrvatskom domu dvije domaće kazališne predstave - "Poduka u parku" i "Šta pljuvaš, da pljuvaš?" u izvedbi glumačke skupine Kulturno prosvjetnog društva "Sloga".

Kompletan program obilježavanja Dana grada Pakraca pogledajte ovdje.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI