Jedanaest mladih fotografa predstavilo svoje radove

Mladi fotografi na izložbi GFR-a
(FOTO: Aleksandar Grlić)

25.02.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 4661

U povodu 42. obljetnice djelovanja udruge GFR film-video u predvorju Konferencijske dvorane Gimnazije u Požegi 11 mladih fotografa, članova GFR-a je izložilo svoje radove. Nekima je ovo prva izložba, a neki su već iskusni fotografi. Osim ove izložbe GFR-ovci se marljivo pripremaju i za svoj drugi projekt Put do filma za 80 dana.



- Uvijek smo radili s mladima pa je i ovo rezultat rada sekcije mladih. Nažalost, zbog malog broja okvira ovdje ima samo 30-ak fotografija. Razmatrali smo ih puno veći broj, to veseli jer uvijek ima novih i zanimljivih slika. Inače su to radovi 11 autora, većina ih je bila i prošle godine, a ove godine su se još neki priključili. Za tri mjeseca planiramo i filmsku projekciju u sklopu projekta Put do filma za 80 dana gdje bi s jednim i li više filmova trebala sudjelovati većina srednjih škola naše županije - rekao nam je Željko Balog, predsjednik GFR film-videa.





- Dosad sam se fotografijom bavila samo ponekad. Članica sam GFR-a od početka školske godine. Fotografija me zanima više nego film. Moja sestra se time bavi. Kad sam nju vidjela, to me inspiriralo i odatle je ta ljubav. Volim fotografirati pejzaže, ljude koji mi jako zanimljivi i hranu, a tko ne voli hranu? Svi radovi mojih kolega mi se sviđaju, ali osobito su mi lijepi ovi pejzaži sa zalaskom sunca - ispričala nam je Ivona Pečurlić, učenica drugog razreda Gimnazije kojoj je ovo prva foto izložba.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI