Jedanaest mladih fotografa predstavilo svoje radove

Mladi fotografi na izložbi GFR-a
(FOTO: Aleksandar Grlić)

25.02.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 4667

U povodu 42. obljetnice djelovanja udruge GFR film-video u predvorju Konferencijske dvorane Gimnazije u Požegi 11 mladih fotografa, članova GFR-a je izložilo svoje radove. Nekima je ovo prva izložba, a neki su već iskusni fotografi. Osim ove izložbe GFR-ovci se marljivo pripremaju i za svoj drugi projekt Put do filma za 80 dana.



- Uvijek smo radili s mladima pa je i ovo rezultat rada sekcije mladih. Nažalost, zbog malog broja okvira ovdje ima samo 30-ak fotografija. Razmatrali smo ih puno veći broj, to veseli jer uvijek ima novih i zanimljivih slika. Inače su to radovi 11 autora, većina ih je bila i prošle godine, a ove godine su se još neki priključili. Za tri mjeseca planiramo i filmsku projekciju u sklopu projekta Put do filma za 80 dana gdje bi s jednim i li više filmova trebala sudjelovati većina srednjih škola naše županije - rekao nam je Željko Balog, predsjednik GFR film-videa.





- Dosad sam se fotografijom bavila samo ponekad. Članica sam GFR-a od početka školske godine. Fotografija me zanima više nego film. Moja sestra se time bavi. Kad sam nju vidjela, to me inspiriralo i odatle je ta ljubav. Volim fotografirati pejzaže, ljude koji mi jako zanimljivi i hranu, a tko ne voli hranu? Svi radovi mojih kolega mi se sviđaju, ali osobito su mi lijepi ovi pejzaži sa zalaskom sunca - ispričala nam je Ivona Pečurlić, učenica drugog razreda Gimnazije kojoj je ovo prva foto izložba.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI