Hajduk ostao bez trojice ključnih igrača: ¨Neće biti lako, ali borit ćemo se¨

Marijan Prohaska, predsjednik pakračkog Hajduka
(FOTO: Mario Barać)

24.02.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 7536

Nogometni klub "Hajduk" iz Pakraca pretrpio je veliki gubitak ove zime. Klub su napustila trojica ključnih igrača - Goran Andričić (najbolji strijelac 4. HNL istok u prvom dijelu sezone), Filip Matijašević i Dejan Kovačić. Klub je skoro napustio i trener Slavko Vuić, no na sastanku s članovima uprave promijenio je mišljenje i ostao na klupi Hajduka.

- Stanje nije sjajno, bit će jako teško u nastavku sezone budući da smo ostali bez trojice bitnih igrača. Nastavljamo igrati u ovom rangu, novca nema dovoljno, ali nekako se krpamo. Grad nas podržava. Stigla su nam dva pojačanja iz NK Moslavine, oslanjamo se i na neke mlađe igrače koji sad dolaze iz naše juniorske sekcije. Dat ćemo sve od sebe da zadržimo poziciju koju smo zauzeli prošle jeseni, ali teško je bilo što prognozirati u ovom trenutku - rekao nam je Marijan Prohaska, predsjednik Nogometnog kluba Hajduk Pakrac koji je prezimio na 3. mjestu 4. HNL.

U Hajduk su iz kutinske Moslavine prešli Dario Sabljak i Ivan Božić. Hajduk je odradio pripremne utakmice za nastavak sezone koji će uskoro krenuti. U posljednja dva pripremna susreta odigrana na domaćem terenu Pakračani su dvaput slavili - protiv Moslavine i protiv Garića iz Garešnice.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI