Ubio se napadač (48) koji je jutros ranio supružnike u Pavlovcima

Policija je blokirala promet nakon pucnjave u Pavlovcima
(FOTO: Čitatelj)

24.02.2015. | M. Nakić/L. Galić
Pregleda: 51018

NAJNOVIJE (15,35) Stiglo je i službeno priopćenje iz PU požeško-slavonske.

"Nakon višesatnih pregovora iz obiteljske kuće oko 13.10 sati začuo se pucanj. Policijski službenici su nakon desetak minuta ušli u prostorije obiteljske kuće i pronašli mrtvo tijelo muškarca. Na mjestu događaj slijedi policijski očevid, a bitno je napomenuti da policijski službenici tijekom postupanja nisu uporabili vatreno oružje".

(14:10) - U kući, u koju se zatvorio I.D. (48) čuo se pucanj. Policija je ušla i unutra pronašla njegovo tijelo. Mrtvozornica je konstatirala smrt - potvrdila nam je Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske. Iz Županijskog centra 112 javljeno je da je državna cesta D38 u mjestu Pavlovci ponovno otvorena za promet.

(13:00) I dalje su u tijeku pregovori s napadačem koji ne želi napustiti kuću, potvrđeno nam je iz policije.


(11:55) Neslužbeno doznajemo kako su pripadnici Specijalne policijske jedinice iz Osijeka, spremni za upad u kuću u koju se zabarikadirao napadač koji je jutros ranio dvoje ljudi. Nakon što je sačmaricom prostrijelio pravosudnog policajca i njegovu suprugu na njihovom kućnom pragu, napadač, koji je nedavno izašao iz zatvora, zatvorio se u kuću i prijeti da će se ubiti.


Tijek događaja

Jutros prije 8 sati došlo je do pucnjave u Pavlovcima kod Brestovca. Policija je ubrzo zatvorila za promet cestu Požega - Pakrac, javljaju nam čitatelji.

Kako neslužbeno doznajemo, dvije su osobe propucane iz vatrenog oružja.

- Zasad mogu samo potvrditi da je zbog izvanrednog događaja od 7,50 sati za sav promet zatvorena državna cesta D38 u mjestu Pavlovci - rekla nam je Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske.

Dodano u 8,50

Policija je zatvorila prilaze mjestu i u selo se ne može ući. Neslužbeno doznajemo da još traže napadača koji je upucao dvoje supružnika. Oni su prevezeni vozilom Hitne pomoći u bolnicu.

Dodano u 9:18

Oboje ranjenih su u šok sobi. Žena ima prostrijelnu ranu ramena, a muškarcu je propucan trbuh. U požeškoj bolnici doznajemo kako su oboje trenutačno na operaciji te nisu u životnoj opasnosti iako su pretrpjeli teške ozljede.

Dodano u 9,40

"Budući da je treća osoba, koja je sudjelovala u pucnjavi, zatvorena u obiteljsku kuću i prijeti da će se ozlijediti, pozvana je Specijalna jedinica policije iz Osijeka", stoji u priopćenju koje je upravo stiglo iz policije, a potpisuje ga glasnogovornica Ivana Radić.

Dodano u 10:55

Po ovom događaju se oglasio Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika RH budući da je napadač bivši zatvorenik koji je propucao pravosudnog policajca i njegovu suprugu. Sindikat navodi kako je napadač već ranije prijetio pravosudnom policajcu o čemu je obaviještena policija i sud koji ga je usprkos tome prije mjesec dana pustio iz zatvora. Bivši zatvorenik je sada svoju prijetnju i ostvario nastrijelivši pravosudnog policajca i njegovu suprugu puškom sačmaricom na kućnom pragu njihova doma.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI