Kutjevčani osvojili kup: ¨Nije bilo lako, to nam puno znači¨

Finalisti Županijskog malonogometnog kupa
(FOTO: Sport-pozega.hr)

23.02.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 3245

U  Grabriku je jučer odigrana finalna utakmica Županijskog malonogometnog kupa za sezonu 2014./2015. U ogledu između MNK Pleternice i kutjevačkog MNK Internacionala, bolji su bili Kutjevčani pobijedivši 4:2. Pehare je finalistima Kupa uručio Jurica Bešlić, povjerenik za mali nogomet Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije.

Službena županijska malonogometna sezona je završena vrlo napetom utakmicom punom obrata. Pehar je lako mogao otići i Pleterničanima.

- Pleterničani dolaze u vodstvo pogotkom Damira Petkovića u 15. minuti. Dvije minute prije kraja poluvremena Luka Kordić donosi Internacionalu izjednačenje. Osam minuta prije kraja Valentin Gazilj solo akcijom dovodi Pleternicu u novo vodstvo. Tri minute prije kraja, kad se već čini da će Pleternica osvojiti kup, Drago Marković izjednačava na 2:2. Gledatelji su već očekivali penale kada je Kristijan Jukić u posljednjoj minuti pogodio za 2:3. Pleterničani traže time-out i vade vratara Ivana Gazilja te s igračem više pokušavaju postići pogodak, no to im ne uspijeva. Igrači Internacionala u posljednjim sekundama finala oduzimaju loptu i preko Luke Kordića postižu pogodak u nebranjenu mrežu Pleternice - opisano je na stranicama Požeškog sportskog saveza.


- Ovo je velik uspjeh jer nas većina u ekipi ne igra veliki nogomet. Većina nas sada miruje do lipnja kada počinju prvi turniri, a tek nekolicina nastavlja igrati veliki nogomet. Pleternica je bila težak i dostojan protivnik, sve vam govori činjenica da su ove godine bili prvaci 2. Županijske malonogometne lige. Nakon pobjede smo organizirali i malu proslavu s prijateljima i članovima obitelji. Našao se tu i jedan prijatelj koji jako dobro pjeva pa smo imali i glazbu. Sve je ispalo spontano, ali je bio i red da proslavimo - rekao nam je Boro Matijević, igrač i tajnik MNK Internacionala.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI