Kandidacijske liste za lokalne izbore u Čaglinu

Izborno povjerenstvo Općine Čaglin
(FOTO: Ilustracija)

20.02.2015. | 034portal
Pregleda: 6057

Na temelju članka 23. i čl. 25. Zakona o lokalnim izborima ("Narodne novine", broj 144/12), Općinsko izborno povjerenstvo Općine Čaglin sastavilo je zbirnu listu pravovaljanih kandidata za izbor općinskog načelnika Općine Čaglin.

Ukupno je pet kandidata za čaglinskog načelnika na izvanrednim lokalnim izborima koji će se održati 8. ožujka u općini Čaglin. Ispred HDZ-a i HSS-a za općinskog načelnika Čaglina kandidiran je Dalibor Bardač, a za njegovog zamjenika Tomislav Briš. Ispred SDP-a, HNS-a i HSU-a za načelnika je kandidiran Ivan Đurina, a za njegovog zamjenika Antun Emić. HSP-ov kandidat za načelnika je Ivan Minarik, a za zamjenika Zvonko Pulić. Ispred HDSSB-a je kandidiran Žarko Nemeček za načelnika, a za zamjenika Danijel Fridrih. Kandidatkinja za načelnicu ispred grupe birača je Karmela Nuić Gaćeša, a za njezinu zamjenicu kandidirana je Snježana Anokić Rogalo.

LINK Dokument rješenja o kandidaturama skinite ovdje.


Na temelju članka 23. i čl. 24. Zakona o lokalnim izborima ("Narodne Novine", broj 144/12), Općinsko izborno povjerenstvo Općine Čaglin sastavilo je zbirnu listu pravovaljanih kandidacijskih lista za izbor članica/članova Općinskog vijeća Općine Čaglin.


Kandidirano je pet kandidacijskih lista za Općinsko vijeće: HDZ-HSS (nositelj Slaven Bardač), HSP (nositelj Ivan Minarik), HDSSB (nositelj Žarko Nemeček), lista grupe birača (nositeljica Karmela Nuić Gaćeša) i SDP-HNS-HSU (nositelj Ivan Đurina).

LINK Dokument s kompletnim kandidacijskim listama skinite ovdje.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI